Eva Rydqvist

E-post: eva.rydqvist@cambridgeviktprogram.se

Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping

www.facebook.com/cambridgecoachevarydqvistlinkoping/
Tel: 013-13 33 00
Mobil: 0703420890


Vill du ha hjälp med att banta och sedan behålla din nya vikt?

Jag arbetar idag som certifierad rådgivare för Cambridge Viktprogram sedan 2008 och kan från och med 2019 titulera mig coach för NYA Cambridge Viktprogram 3.0

Jag har varit överviktig till och från hela mitt vuxna liv. Jag har ett förflutet som handbollsspelare fram till 22 års ålder. Det var när min idrottskarriär slutade som min viktproblematik började, intag och uttag av kalorier var inte i balans när jag slutade att träna. Mellan 1985 – 2004 jojo-bantade jag med de flesta metoder. 2004 hade jag gått ner ca 25 kg men jag bytte arbete och fick ett annat ansvar, arbetade mycket och släppte fokus på mina tidigare ambitioner att hålla min vikt och gick upp 26 kg på ett år.

2007 kom jag i kontakt med Cambridge Viktprogram. Min första bantning med Cambridge gjorde jag med enbart shaker, nivå 1 (3 shaker per dag och kroppen i ketos). Det tog 15 veckor för mig att gå ner mina 26 kg. Under mina år har jag hjälpt många att gå ner i vikt. Många har valt att använda sig av Cambridge som en VLCD produkt (Very Low Calorie Diet) för att snabbt nå sin trivselvikt.

Genom åren har både jag och vissa av mina kunder fått återfall och tvingats banta igen. De flesta ”vet precis hur de ska göra” för att behålla sin nya vikt men det är inte lika lätt i praktiken. Som coach vill jag att mina kunder ska lyckas hela vägen dvs att få känna att de blir viktstabila på sin nya trivselvikt.

Under hösten 2018 har vi på Cambridge Viktprogram Sverige fått en ny VD, Annika Rak som har samma position i Finland sedan många år. Annika har byggt Finlands verksamhet framgångsrikt. Jag är oerhört tacksam för en nystart med Cambridge Sverige inför 2019 där jag med samma fantastiska produkt kan erbjuda ett bättre upplägg med hela Cambridge stegprogram: Med nytt material och fokus på att coacha kunderna till ett varaktigt resultat. Cambridge Viktprogram är så mycket mer än en VLCD produkt.

Jag har genom åren gått upp och ner ungefär 200 kg, jag har inte vägt över 100 kg men bra nära. Jag har med andra ord en oerhört gedigen erfarenhet av egen viktproblematik. Sedan våren 2017 försöker jag leva så sockerfri jag kan, då jag insåg att jag hade stora problem att begränsa mitt intag av snabba kolhydrater. Hösten 2018 har jag testat mig fram att kombinera mitt sockerfria liv med Cambridge genom att banta bort mina sista 5 kg med nya Cambridge och nu som mellanmål vid min träning eller när jag inte har tid/lust att laga någon mat. Jag har äntligen hittat ”hem” och det vill jag också att du ska göra.

Jag hälsar nya kunder välkomna men också gamla kunder tillbaka till en helt ny kundupplevelse. Cambridge Stegprogram bygger på våra Nordiska Kostrekommendationer framtagna 2014 i kombination med våra Cambridgemåltider som under din bantning ger dig stöd och säkerställer dina behov av vitaminer och mineraler.

Varmt välkommen till mig i Linköping, tillsammans ska vi hitta ett upplägg som passar dig och du får med dig kunskaper som du har nytta av i framtiden.