Viktprogrammet

viktprogram Trappan Version 2018

Viktprogrammet består av totalt 6 viktminsknings­nivåer fördelade på en stabiliseringsnivå och en ”hålla vikten” nivå. Alla sex nivåer i Cambridge Viktprogram har utformats för att hjälpa dig att utveckla en sund relation till mat, så att du istället kan fokusera på att skaffa dig en hälsosam livsstil och det självförtroende som du önskar.

Med Cambridge Viktprogram uppnår du dina viktmål och håller fast vid dem. En långsiktig lösning helt enkelt!

Cambridges VLCD Nivå 1

Du äter 3 Cambridgemåltider per dag, vilket motsvarar ett totalt dagsintag på 470 kalorier samt all den näring som kroppen behöver. Till detta måste du dricka 2,5-3 liter vätska.

Vi på Cambridge Viktprogram vill att du ska känna dig trygg när du går ner i vikt därför är vår produkt testad många gånger, på många olika sjukhus i många olika länder. Vill du läsa om forskning som är gjord på Cambridge VLCD måltider som enda näringskälla klicka här.

Cambridges VLCD Nivå 2 – 4

På nivåerna 2 – 4 ersätter Cambridgemåltiderna någon eller flera av da­gens vanliga måltider, vilket innebär att viktreduceringstakten är något långsammare än om du äter enbart Cambridgemåltider. Kom ihåg att tanken är att du ska förändra ditt liv på lång sikt, inte bara för stunden.

Om du av hälsoskäl inte kan genomgå nivå 1 eller att du har tungt arbete och känner att du inte orkar så är nivå 2-4 ett utmärkt sätt att förändra ditt liv på. Det tar lite längre tid men i slutändan så ger det samma resultat; ett hälsosammare liv! Kan jag använda Cambridge VLCD-måltider?

Cambridges VLCD Nivå 5

När du nått din trivselvikt är det viktigt att din vikt stabiliseras. Detta gör du i samråd med din Cambridge rådgivare. Tillsammans fortsätter ni förändringen och ditt förhållande till mat. Du lär dig tänka rätt och agera därefter. Motion, vare sig det handlar om vardagsmotion eller annan träning, införlivas i ditt liv.

Cambridges VLCD Nivå 6

Det tar långt tid att förändra sitt beteende och du kommer att behöva stöd och råd för att inte falla tillbaka i dåliga matvanor. Håll regelbunden kontakt med din rådgivare som stöttar dig när det känns tufft! Fortsätt även att utnyttja Cambridges produkter i ditt liv. Vi har även alternativ för dig som vill ha mellanmål men har svårt för att äta klokt, bland annat Cambridges goda och krispiga mellanmålbars.

Starta din resa med Cambridge redan idag!

Hitta en rådgivare nära dig och kom igång redan nu

Hitta rådgivare här